Sponsor een kind

Stuur een Masai kind naar school

Sponsor een kind

De totale kosten voor de Engelstalige lagere schoolopleiding in Sakala zijn € 750 per kind per jaar. Dit bedrag is voor het schoolgeld en voor de maaltijden, slaapplaats, schoolboeken, lesmateriaal, schooluniform en eventueel noodzakelijke medische verzorging. Als de kinderen in de vakantie naar huis gaan, wordt transport voor ze geregeld.

Elke euro gaat naar de kinderen!

Iedere donatie wordt optimaal besteed aan de educatie van kansarme Masai kinderen in Tanzania of Kenia. Naast een algemene gift kunt u ook kiezen voor een sponsorkind en daardoor een unieke  persoonlijke band opbouwen met het kind en zijn of haar familie. De continuiteit van de scholing staat daarbij voorop.

Elke euro gaat naar de kinderen. Bestuursleden en vrijwilligers verdienen er niets aan en zij betalen zelf hun reis- en onkosten.

Versterk de positie van alle Masai

Met uw steun en vriendschap geeft u hen door onderwijs en gezonde voeding een goede start. Door een kind te sponsoren, ondersteunt u niet alleen het kind persoonlijk, maar versterkt u ook de positie van alle Masai.

Steun ons

U kunt de werkzaamheden van de stichting op verschillende manieren steunen met een donatie:

• als vriend van de stichting: via een periodieke (3-)maandelijkse bijdrage;
  • door sponsoring van een Masai kind voor € 750,- per kind/per schooljaar;
  • via een algemene gift.

U kunt uw bijdrage storten op: IBAN: NL78ABNA 0537 9190 58 t.n.v. Stichting Stuur een Masai kind naar school.

ANBI status

De stichting is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de overheid meehelpt als je een gift doet aan onze stichting. Doordat een schenking fiscaal aftrekbaar is krijg je een deel van de belastingdienst terug. De gift moet dan wel aan een paar voorwaarden voldoen. Meer informatie over giften vind u op: www.belastingdienst.nl/giften

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op via info@stuureenmasaikindnaarschool.nl